Groenonderhoud

Groenonderhoud uitbesteden? Maximaal genieten van uw tuin zonder de lasten. Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je niet over groene vingers beschikt. Evenals bij gebrek aan kennis, weinig tijd of lichamelijke beperkingen bieden wij ontlasting. Wij ontzorgen en zorgen voor een gezonde tuin.

Ieder seizoen heeft een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De medewerkers van Timberman hebben verstand van groene zaken. Wij weten voor ieder jaargetijde wat er nodig is om de tuin in de juiste conditie te krijgen en dit ook zo te behouden. De tuinman en tuinvrouw van Timberman Boom en Landschap neemt het onderhoudswerk graag van u over.

Op zoek naar vakkundig groenonderhoud en beheer voor uw bedrijfstuin, park, bos, (totale) openbare ruimte of private domein? Ontdek onze mogelijkheden. Denk aan de tuin bij een bedrijfspand, parkeerplaats, grote bloembakken of een binnentuin. Hét visitekaartje van uw bedrijfspand.  

Van maaiwerk, boomverzorging en onkruidbeheersing tot snoeiwerk en bewateren. Van aanleg tot onderhoud. Daarbij kunt u als opdrachtgever bij ons de verantwoordelijkheid gerust neerleggen. We bespreken samen welk resultaat u wilt zien, binnen welk tijdsbestek en maken een passende offerte. Wij hebben de kennis in huis om buitenshuis uw doel te bereiken.

Snoeien, bomen vervangen, onderhoud van bosplantsoen en maaien maken deel uit van het groenonderhoud. Onze specialisten hebben ‘hart voor het groen’. De medewerkers van Timberman Boom en Landschap komen op afspraak langs om de buitenruimte bij de betreffende locatie te onderhouden. Op deze manier ziet uw terrein, tuin of plantenbakken er het hele jaar representatief uit.

Timberman Veendam voor complete groene dienstverlening!

Groenonderhoud