Tuinaanleg

Tuinaanleg, of u nu een moderne of klassieke tuin wilt, wij brengen uw ideeën tot leven. Wij verzorgen de tuinaanleg van A tot Z, zodat u kunt genieten van een prachtige tuin. Daarom vinden wij het belangrijk om samen in gesprek te gaan. Uw wensen en ideeën te bespreken. Praktische en technische onderdelen te belichten. Met onze ervaring en creativiteit komen we samen tot een prachtig ontwerp.

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak. Het eerste gesprek dat we met u voeren over het ontwerp voor tuinaanleg is geheel vrijblijvend. Wij komen naar de locatie waar de tuin gerealiseerd moet worden voor een kennismakingsgesprek. Hierdoor krijgen we beiden een idee bij het ontwerp en zien we direct wat haalbaar is. We meten de situatie in en vertalen uw wensen naar een compleet tuinontwerp.

Denk bijvoorbeeld aan de bestrating, beplanting etc. Grondwerken zoals het ophogen en egaliseren van uw tuin voor o.a. de bestrating, het gazon en de beplanting. Een tuin met hoogteverschillen. Extra leefruimte buiten creëren door middel van een nieuw tuinhuis, veranda of overkapping. De mogelijkheden zijn oneindig.

De kosten voor het aanleggen van een tuin is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de oppervlakte van de tuin, materiaalkeuze en de inrichting van het ontwerp. Daarbij geteld de geschatte arbeidsuren voor een vakkundige tuinaanleg. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een goed beeld vormen en maken een offerte op maat. Timberman Veendam staat voor een strakke prijs, persoonlijk contact en vrijblijvend advies.

De medewerkers van Timberman Boom en Landschap hebben bijzonder veel liefde voor het vak. Dat merkt u in ieder facet van ons werk. Van het ontwerpen van uw droomtuin, tot de aanleg en onderhoud van uw tuin. Voor tuinaanleg zijn we werkzaam in de Noorderlijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij staan voor u klaar!

Tuinaanleg Veendam, Groningen