Over ons

Wij houden van groen, voor u en ons. Dat is wat we doen.

Team tuinman & tuinvrouw

Michel Timmerman

Timberman Boom en Landschap is een jong bedrijf gevestigd in Veendam. We hebben ons toegelegd op het ontwerpen van tuinen en aanleg, het onderhouden ervan en de boomverzorging. We zijn vooral actief in de drie noordelijke provincies. Met een achtergrond als hulpverlener, heb ik een affiniteit met mens én natuur. Hierdoor ben ik ook breed inzetbaar in groenonderhoud voor bv. zorgboerderijen, instellingen en begeleidde woongroepen.

Door middel van opleiding, jaren ervaring en diverse cursussen ligt mijn hart in de boomverzorging en alle vormen van groen. Als ondernemend natuurmens bevalt mij dit uitstekend. Tijdens de verschillende werkzaamheden, vind ik het belangrijk om efficiëntie, zorgvuldigheid en oog voor kwaliteit te waarborgen.

Buiten mijn passie voor bomen en boomverzorging is ons deskundige team breed onderlegd. Van Boomverzorging, tuinhuis en schuur plaatsen, grondwerk en bestrating tot tuinontwerp en tuinaanleg. Ik, samen met mijn team, biedt met liefde voor de natuur, totale groene dienstverlening

” Snoeien is Bloeien”

Boomverzorging
Tuinontwerp Veendam, Groningen

Louise Timmerman

De rechterhand van Michel in het team. De creatieve motor achter het tuinontwerp bij Timberman Boom en Landschap. Buiten het tuinontwerp werk ik mee als “grondvrouw” bij de boomverzorging en bomenkap. Evenals “sta ik mijn mannetje” bij het onderhoud van de tuinen. Ook de afdeling de administratie neem ik voor mijn rekening.

Ik heb met succes in Frederiksoord de tuinbouwschool gevolgd. Aangestoken met het groenvirus en oneindig veel ideeën over tuininrichting heb ik mij ontwikkeld in het ontwerpen van tuinen. Of dit nu het maximale uit een kleine tuin halen is of een grote landelijke tuin te creëren. Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om in samenspraak met de klant/opdrachtgever een tuin aan te leggen en/of te renoveren.

Ook voor bedrijven en instellingen ga ik graag aan de slag om voor de locatie een representatief ontwerp te maken. Hierbij hou ik mij vooral bezig met de functie van de omgeving, ruimte, het plantenschema en uiteraard de wensen van de opdrachtgever. Van plantsoen, binnentuin of groene parkeerplaatsen, ik verzorg een duidelijk plan.

Samen met ons Timberman team, verzorgen wij, na groen licht van de opdrachtgever, vakkundig de tuinaanleg. Van het grondwerk, terras aanleg, schuttingen plaatsen tot de beplanting. Vanaf het eerste moment tot de laatste hand aan het project, tuin, heb ik alle overzicht en wordt ieder detail tot in de puntjes opgeleverd voor jarenlang plezier van dit nieuw stuk natuur.

“fascinerend om te zien hoe alles in de natuur groeit en bloeit”

Neem contact met ons op