Boomverzorging

Boomverzorging, bomen kappen

Boomverzorging of bomen verwijderen, wij denken in oplossingen. De boomspecialist voor Groningen, Drenthe en Friesland. Onze gediplomeerde en gecertificeerde teamleden snoeien en kappen vakkundig bomen. Door gebruik van professionele klimtechnieken, kunnen wij elke boom gecontroleerd vellen.

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging met een passie voor bomen. We staan voor je klaar voor de verzorging van en alle voorkomende werkzaamheden rondom bomen. Denk aan het snoeien van bomen, boomonderhoud of bomen inkorten. Ook voor bomen aanplanten en het verwijderen van bomen zijn wij beschikbaar.

Met jaren ervaring in de boomverzorging, gediplomeerd en gecertificeerd, staan onze boomverzorgers voor je klaar. Veiligheid en deskundigheid staat bij ons voorop! Dit betekent dat we met goed
en betrouwbaar materiaal werken en kennis van zaken hebben.

Neem contact op, wij komen langs om de situatie in te schatten en maken plan van aanpak. Ons boomverzorgingsbedrijf is gevestigd in Veendam. Timberman Boom en Landschap werkt door de Noorderlijke provincies, Groningen, Drenthe en Friesland.

Boomverzorging